Thomas Kempf ny chef
for Newsec Datea

Thomas Kempf bliver ny chef for Newsec Property Asset Management i Danmark. Han kommer fra en stilling som COO i Coor Danmark.

Den 21. august

Newsec har indgået aftale med Thomas Kempf som ny chef for Newsec Property Asset Management i Danmark. Thomas forlader en rolle som COO i Coor Danmark og starter sit nye job den 1. oktober 2018. Fokus i fremtiden vil fortsat være arbejdet med digitalisering af virksomheden og øget effektivitet.

I løbet af sin tid hos Coor har Thomas blandt andet arbejdet med stigende medarbejder- og kundetilfredshed samt forbedring af effektiviteten. Dertil kommer, at han har været overordnet ansvarlig for succesfuld integration af et nyligt erhvervet selskab. Thomas vil blive en del af Newsec Property Asset Managements nordiske ledelsesteam og rapportere til Björn Lindeborg.

”Vi er meget glade for at kunne byde Thomas velkommen til Newsec. Sidste år startede vi en forandringsrejse med det formål at styrke vores danske virksomhed, og Thomas har de rette kompetencer til at lede processen videre. Desuden tyder Thomas’ track record på, at han vil passe godt ind i vores kultur, hvor lidenskab for kolleger og kunder er i centrum," siger Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management.

Thomas er dansk statsborger med mere end 20 års erfaring fra ISS, både i Storbritannien og Danmark, og har tilmed været Senior Vice President i Saxo Bank.

"Jeg er meget spændt på at tage dette næste skridt i min karriere. Jeg ser meget frem til at arbejde i et selskab og industri i kraftig forandring, hvor digitalisering og konkurrence fra både internationale spillere og lokale iværksættere ændrer spillereglerne. Hvad jeg har set fra mennesker og kultur hidtil, kombineret med min egen erfaring, har også styrket min tro på, at det bliver en sjov rejse,"siger Thomas Kempf.

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

Newsec Analytics (tidligere D-nøglen)
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close