Sticks’n’Sushi flytter ind på Kanalvej

Newsec Datea udlejer nye restaurantlokaler til Sticks'n'Sushi i Kanalvejshusene i Kgs. Lyngby.

Den 14. maj

Newsec Datea præsenterede for få måneder siden boligprojektet Kanalvejshusene på Kanalvej i Kgs. Lyngby med 145 stilfulde lejligheder og plads til restauranter og butikker i stueetagen. 
De første beboere er allerede flyttet ind, og nu kan Newsec Datea løfte sløret for den første restaurant i de nybyggede ejendomme i det centrale Kgs. Lyngby. 

Det er Sticks'n'Sushi, som lejer sig ind på Kanalvej 3 og etablerer en ny, 550 kvm restaurant med tilhørende solrig terrasse ud mod det nye torv på Kanalvej. Restauranten indrettes i højloftede lokaler i stuetagen med store vinduespartier ud mod torvet og gode parkeringsmuligheder i ejendommens p-kælder.

Flytter fra Lyngby Hovedgade
Den nye restaurant åbner i starten af 2019 og erstatter den nuværende Sticks'n'Sushi-restaurant i forbindelse med Magasin i Kgs. Lyngby. Sticks'n'Sushi har drevet restaurant i Kgs. Lyngby siden 2008 og har et stort publikum blandt beboere, virksomheder og besøgende i handelsbyen. 
Sticks'n'Sushi driver i dag 12 restauranter i Storkøbenhavn samt syv i Storbritannien og én i Berlin. Man har siden starten i 1994 lagt vægt på at skabe restauranter med forskellige designs og respekt for det lokale miljø, så gæsterne kommer til at holde af deres "egen" Sticks'n'Sushi.

 

Udeservering i grønne omgivelser
I de smukke Kanalvejshuse, som er tegnet af Henning Larsen Achitects, vil Sticks’n’Sushi skabe en restaurant med take away, bar og udeservering til glæde for de trofaste gæster i og omkring Lyngby. 
”Vi får mulighed for at give vores gæster en endnu bedre oplevelse, når de besøger Sticks’n’Sushi. Vi får blandt andet en dejlig stor udeservering med sol hele dagen, og vi glæder os til, at hele området er genetableret med kanal og et endnu mere parklignende grønt område,” siger Thor Andersen, co-founder i Sticks’n’Sushi.

Fortsat ledige erhvervslejemål
Kanalvejshusene er opført og ejet af Danica Ejendomme og tegnet af Henning Larsen Achitects. Tegnestuen står også bag naboejendommen, der huser Microsofts nye danske domicil. 
De tre boligejendomme rummer lejligheder fra 64 til 173 kvadratmeter, heraf de fleste med altan. I erhvervslokalerne i stueetagerne, hvor der fortsat er ledige erhvervslejemål, er det planen at etablere både restauranter, dagligvarebutik og fitnesscenter. 

 

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

Newsec Analytics (tidligere D-nøglen)
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close