Behandling af persondata i Newsec Datea

I Newsec Datea behandler vi personoplysninger om fysiske personer både som dataansvarlig, når vi gør det på egne vegne, og som dataansvarlig, når vi gør det på vegne af vores kunder. 

Alle mennesker har ret til beskyttelse af deres personoplysninger mod misbrug, og i Newsec Datea arbejder vi aktivt for at leve op til dette ansvar. 

Den 25. maj 2018 træder persondataforordningen i kraft. Den stiller en række nye og skærpede krav til indsamling, opbevaring, behandling og sletning af personoplysninger. I Newsec Datea har vi valgt at bruge denne anledning til at gennemføre en omfattende gennemgang af vores virksomhed for ikke kun at sikre overholdelse af persondataforordningen men også sikre en både ansvarlig og effektiv behandling af personoplysninger.

Samtidigt med at vi i Newsec Datea gennemgår vores egen behandling af personoplysninger, har vi også fokus på at styrke samarbejdet med vores kunder og samarbejdsparterne, så vi sammen kan sikre en ansvarlig behandling af personoplysninger.
Projektet i Newsec Datea består af følgende dele:

  • opdatering af politikker, forretningsgange, processer, systemer og aftaler,
  • videreuddannelse af medarbejdere,
  • orientering og koordinering med kunder og samarbejdspartnere, 
  • deltagelse i Ejendomsforeningen Danmarks arbejde med at udarbejde af en adfærdskodeks for behandlingen af personoplysninger i ejendomsadministration.

I løbet af foråret 2018 vil denne side blive udbygget med nærmere oplysning om behandlingen af personoplysninger i Newsec Datea i forhold til persondataforordningen. Dette gælder både for vores kunder samt lejere og foreningsmedlemmer i de ejendomme, vi administrerer. 

Newsec Datea skal også opfordre alle vores kunder og samarbejdspartnere til at sætte sig godt ind i og sikre overholdelse af både den nuværende lovgivning for behandling af personoplysninger og de nye krav hertil i persondataforordningen, idet manglende overholdelse kan resultere i betragtelige bøder fra Datatilsynet.

Nærmere information om reglerne i persondataforordningen kan findes på Datatilsynets hjemmeside om EU’s databeskyttelsesreform samt hos Ejendomsforeningen Danmark.

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

 

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kalenderfunktion, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

D-Nøglen
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Ruben Carpens på e-mail rca@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 27

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner

Vil du vide mere, kan Tanja Sonne kontaktes på telefon 45 26 02 11 eller på e-mail: tas@newsec.dk

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close