Ny Market Manager i Newsec Datea

Mikkel Ravnsbæk Nielsen skal i nyoprettet stilling drive Newsec Dateas salgs- og tilbudsprocesser samt produktudvikling.

Den 9. april 2018

36-årige Mikkel Ravnsbæk Nielsen kommer fra en stilling som udlejningschef i Newsec Datea og får i sin nye position ansvar for at drive Newsec Dateas salgs- og tilbudsprocesser samt bistå koncernen med den fortsatte udvikling af produkter og services til både danske og internationale ejendomsinvestorer.

”Vi oplever en stor tilgang af nye kunder, og har en klar strategi om at vokse yderligere og tilbyde kunderne den bedst mulige service. Den nye Market Manager spiller en væsentlig rolle i den strategi, og Mikkel Ravnsbæk Nielsen har de faglige og personlige kvalifikationer til at løfte opgaven,” siger markeds- og udviklingsdirektør Lars Brondt, Newsec Datea.

Stor indsigt i markedet, kunder og forretningsområder
Mikkel Ravnsbæk Nielsen har stor indsigt i markedet, et klart kommercielt fokus og en god forståelse for investorernes forskellige behov for ejendomsforvaltning.

Han har en uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund som statsautoriseret ejendomsmægler og kom i 2011 til Newsec Datea – først som erhvervsmægler og porteføljemanager og siden 2016 som udlejningschef. 

Mikkel Ravnsbæk Nielsen har igennem årene opbygget et indgående kendskab til professionelle investorers behov såvel som Newsec Dateas brede forretningsområder og udviklingspotentiale. 

”Jeg glæder mig til at være med til at understøtte vores overordnede vækststrategi og arbejde med at udvide og udvikle Newsec Dateas tilbud til investorerne. Sammen med mine 1.700 nordiske kolleger i Newsec-koncernen er målet fortsat at være Nordeuropas største og mest kompetente Full Service Property House,” siger Mikkel Ravnsbæk Nielsen.

 

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

D-Nøglen
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close