Newsec køber aktier i Newsec Egeskov & Lindquist

Newsec køber andel af Newsec Egeskov & Lindquist, der ændrer navn til Newsec Advisory.

Den 5. marts 2018

Siden 2016 har Newsec Egeskov & Lindquist været en del af Newsec-koncernen gennem en franchiseaftale. Efter næsten to års succesfuldt samarbejde overtager Newsec nu lige over en tredjedel af aktierne i det danske selskab, hvormed positionen i det danske marked styrkes.

Newsec opererer inden for to serviceområder, Property Asset Management og Advisory. I løbet af de seneste år er Newsec vokset gennem opkøb inden for primært Property Asset Management, senest med Newsec Datea i Danmark. Med denne aftale udvides Advisory-forretningen ligeledes, og Newsec bliver ejer af mere end en tredjedel af aktierne i Newsec Egeskov & Lindquist. Dette åbner for mere fokus på at forbedre kundeoplevelsen på tværs af landegrænserne.

"Da vi begyndte samarbejdet med Egeskov & Lindquist, var det med et håb om i sidste ende at kunne styrke båndene yderligere. Vi kan nu konkludere, at forlovelsen har været vellykket, og at vi begge ønsker at gå videre til et rigtigt ægteskab. Vi glæder os til at arbejde endnu tættere sammen og styrke vores markedstilbud yderligere", siger Henrik Granström, Head of Newsec Advisory.

 

Aftalen træder i kraft den 1. marts og samtidig skifter Newsec Egeskov & Lindquist A/S navn til Newsec Advisory A/S. Tidligere bestyrelsesformand og medstifter af det danske selskab, Jens Lindquist, forlader i forbindelse med salget bestyrelsen.

”Vi er meget glade for nu at blive en rigtig del af Newsec-familien, som vi har haft et frugtbart samarbejde med over de seneste to år. Vi er nu endnu bedre positioneret til at kombinere vores lokale tilstedeværelse og nærhed med vores kunder med adgang til et internationalt netværk, skudsikre data og musklerne til at investere i stærke analytiske værktøjer”, siger Henrik Lyngskjold, Head of Newsec Advisory i Danmark.

For yderligere oplysninger kontakt:

  • Henrik Granström, Head of Newsec Advisory - telefon +46 (0)703 69 59 64, henrik.granstrom@stronghold.se
  • Henrik Lyngskjold, Head of Newsec Advisory i Danmark – telefon +45 26 12 13 90, henrik.lyngskjold@newsec.dk
  • Ann Sonne, Head of Communications, Newsec - telefon +46 08 454 40 99, ann.sonne@newsec.com

 

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

D-Nøglen
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close