Newsec Datea skal stå for drift af ny Banedanmark-bygning

Newsec Datea med i team, der har vundet opgave med at opføre og drive ny kontorbygning i Ringsted som OPP-projekt.

Den 24. april 2018

Newsec Datea skal sammen med entreprenørfirmaet KPC København og en række andre partnere stå at opføre og derefter drive og vedligeholde en ny kontorbygning til Banedanmark i Ringsted.

Bygningsstyrelsen har besluttet at tildele opgaven til et team med KPC København i spidsen. Teamet består derudover af Henning Larsens Architects, Midtconsult og Newsec Datea.

Projektet gennemføres som et offentligt-privat partnerskab (OPP). 

Opgaven omfatter bygningen af en ny kontorejendom på 9.200 kvadratmeter med plads til 340-360 medarbejdere og 167 parkeringspladser samt efterfølgende drift af bygningen i en 20-årig periode. 

Newsec Dateas opgave er at indgå som driftsherrerådgiver og efterfølgende have ansvaret for drift-og vedligehold af hele ejendommen – inklusive lejers arealer. Banedanmark er eneste lejer i bygningen.

 

Vandt over to andre teams

I konkurrencen om opgaven vandt KPC København-teamet over et team med MT Højgaard, Deas og Nord Architects og et team med A. Enggaard, Schmidt Hammer Lassen Architects og Niras.

Indgåelsen af den endelige kontrakt er betinget af de bevilgende myndigheders godkendelse. Byggeriet forventes at gå i gang i andet halvår 2018, og bygningen forventes at blive taget i brug af Banedanmark i begyndelsen af 2020.

Beslutningen om at flytte dele af Banedanmark til Ringsted blev truffet i forbindelse med regeringens første plan for geografisk flytning af statslige arbejdspladser. Den kommende kontorbygning kommer til at ligge ved Ringsted Station på arealer, som Banedanmark allerede ejer. 

 

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

D-Nøglen
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close