Newsec Datea og DADES indgår ny samarbejdsaftale

Newsec Property Asset Management i Danmark (Newsec Datea) indgår ny kontrakt om Full Service administration af DADES’ samlede ejendomsportefølje. Der er tale om en af de største aftaler inden for ejendomsadministration i Danmark.

Den 3. oktober

Newsec Datea har pr. 1. oktober 2018 indgået en ny langsigtet kontrakt om Full Service ejendomsadministration med ejendomsinvesteringsselskabet DADES. 

Newsec Datea skal ifølge den nye aftale fortsat stå for administration af DADES’ samlede ejendomsportefølje på næsten 1.000.000 kvadratmeter inden for erhvervsejendomme, boligejendomme og butikscentre. Aftalen er en af Danmarks største inden for ejendomsadministration.

Den nye aftale omfatter hele paletten af services, som Newsec Datea tilbyder – fra ejendomsadministration, asset management og udlejning til drift og vedligehold, projektering og bygherrerådgivning samt juridisk rådgivning. 

Fortsat samarbejde i ny konstellation
”Vi er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med DADES i en ny konstellation. På baggrund af Newsecs opkøb af Datea sidste år har der været behov for at gennemgå og genforhandle alle detaljer i samarbejdet og indgå en ny aftale, som afspejler det nye forhold mellem Newsec Datea og DADES,” siger administrerende direktør Thomas Kempf, Newsec Datea.

 

”Vi er meget tilfredse med den nye aftale med Newsec Datea. Under forhandlingerne har vi vendt hver en sten i vores samarbejde, og det har været en værdiskabende proces for begge virksomheder. Resultatet er blevet en dynamisk og langtidsholdbar aftale, som begge parter kan være stolte af,” siger Boris Nørgaard Kjeldsen, administrerende direktør, DADES.

Et solidt fundament for samarbejdet
En lang række medarbejdere i Newsec Datea og DADES har de seneste måneder været involveret i det omfattende arbejde med at skabe grundlaget for den nye administrationskontrakt.

”Det har været et langstrakt forløb med intensive forhandlinger, hvor begge parter har udvist stor vilje til at nå et resultat, som skaber et solidt fundament for det fremtidige samarbejde,” siger markeds- og ud-viklingsdirektør Lars Brondt, Newsec Datea.

Svenske Newsec købte i august 2017 administrationsselskabet Datea af DADES, og Newsec Datea har siden stået for Newsecs Property Asset Management-forretning i Danmark. 

 

 

 

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

Newsec Analytics (tidligere D-nøglen)
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close