Newsec Datea indgår samarbejde med Hines

Et af verdens største ejendomsinvesteringsselskaber vælger Newsec Datea til at administrere ny dansk portefølje.

Den 14. december 2017

Newsec Datea indgår et nyt samarbejde med det globale ejendomsinvesteringsselskab Hines, der i sommer købte fire strøgejendomme i København.
Hines har valgt Newsec Datea til at stå for forvaltning af de fire ejendomme i en aftale, der omfatter fullservice ejendomsadministration.

”Newsec Datea har i stigende grad fokus på internationale investorer, og vi glæder os i særlig grad over aftalen med Hines. Det nye samarbejde giver os mulighed for at bruge vores stærke kompetencer in-den for ejendomsadministration til skabe merværdi for en af verdens største selskaber inden for ejendomsinvestering,” siger Lars Brondt, markeds- og udviklingsdirektør i Newsec Datea.

Den rigtige partner
Hines nye portefølje i Danmark omfatter fire ejendomme på attraktive adresser i Købmagergade i København. Ejendommene indeholder en blanding af strøgbutikker, kontorer og boliger og har et samlet areal på over 3.200 kvadratmeter.

”Danmark er et nyt marked for Hines, og det har været afgørende for os at finde den rigtige partner til at administrere vores nye danske ejendomme. Newsec Datea har et indgående kendskab til det lokale marked og stor erfaring med ejendomsadministration,” siger James Robson, managing director, Hines Nordics.

Vækstplaner i Norden
“Disse aktiver viser Hines’ engagement i de nordiske markeder og bekræfter samtidig vores intentioner om at udvide tilstedeværelsen her, så snart vi finder passende muligheder for at gøre det,” siger James Robson. ”Det er afgørende for den vækststrategi at arbejde sammen med en af de førende aktører på markedet, så som Newsec Datea.”

Om Hines
Hines er et privatejet globalt ejendomsinvesteringsfirma grundlagt i 1957 med kontorer i 189 byer fordelt på 20 lande. Hines administrerer ejendomme for 100 mia. USD. Hines har for nylig gennemført transaktioner for over 8 milliarder USD på vegne af sine investeringsforvaltningskunder. Virksomheden er i øjeblikket ved at udvikle 114 ejendomme forskellige steder i verden. Historisk set har Hines udviklet, ombygget eller erhvervet flere end 1.205 ejendomme, i alt over 36 millioner kvadratmeter.

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

D-Nøglen
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close