Næste etape af Amalieparken klar til udlejning

Newsec Datea kan melde alt udlejet i de første tre etaper af boligprojekt i Vallensbæk.

Den 05. februar 2018

De første tre punkthuse i Amalieparken i Vallensbæk er fuldt udlejet, og nu begynder Newsec Datea udlejningen af lejlighederne i de sidste to af fem huse med tilsammen 120 lejligheder. 

Amalieparken er et boligområde ved Vallensbæk Strand cirka 17 km fra Københavns centrum. Området er udviklet og bebygget i etaper siden 2011, hvilket har resulteret i et stort antal tilflyttere til Vallensbæk. Med lyse og luftige rammer og kort afstand til institutioner, skole, idrætshal, indkøbsmuligheder og S-tog er Amalieparken den ideelle base for børnefamilier og par.

Stor interesse for de første etaper
”Vi har oplevet stor interesse for lejlighederne i de første tre punkthuse, hvor alle lejligheder nu er udlejet, og de første beboere er flyttet ind. Nu glæder vi os til at præsentere de næste to punkthuse, som vil være klar til indflytning i juni og september i år,” siger udlejningschef Lars Kirstein, Newsec Datea.

Amalieparken ligger godt i forhold til alle hverdagens fornødenheder og i nærmiljøet finder man blandt andet golfbane, ridecenter, vandskiklub, strand, havn og Vallensbæk mose. Der er gode transportmuligheder til blandt andet København og det øvrige Sjælland via Køge Bugt-motorvejen. 

3- og 4-værelses familieboliger
Lejlighederne i de seks etager høje punkthus har enten tre eller fire værelser (men undtagelse af én 2-værelses lejlighed i hvert punkthus), og er alle indrettet med stue og køkken i ét og har udgang til en altan på 11 m2. 

Lejlighederne er fuldt udstyret med hårde hvidevarer, der er elevator og dørtelefon i husene, mens udearealerne byder på et stort parkområde med legepladser samt parkeringspladser i tilknytning til bebyggelsen.

Se mere om Amalieparken

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

D-Nøglen
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close