Om næste træk og øget værdi

I Newsec Datea hjælper vi mange ejendomsinvestorer med at sikre og forøge værdien af deres investering. Vi besidder den nyeste viden om markederne, og vi har erfaringen og overblikket til at anbefale den rigtige strategi for ejendommen. Den slags kræver, at man altid er mindst ét træk foran konkurrenterne.

Vi kan håndtere hele investeringsprocessen og tager os af alt fra research, risikoanalyser og strategisk porteføljestyring til aktiv Property Asset Management, udlejning og ejendomsadministration. Vi fokuserer på at optimere værdien af vores kunders ejendomme i investeringsøjemed og dermed sikre det højst mulige afkast af porteføljen.

 

 

Vi skaber overblik gennem analyser
En meget betydelig rolle for vores Asset Management-team består i markedsanalyse, dataanalyse og forecast af indtjeningsmuligheder. Lejemål og lejeaftaler skal udfærdiges på en måde, der tiltrækker lejere, giver fleksibilitet, reducerer tomgangsperioder og begrænser risikoen for forpligtigelser.

Vi analyserer markedsudviklingen og porteføljer for vores kunder, ligesom vi etablerer og vedligeholder et centralt register over historiske og fremtidige markedsresultater, markedsafkast samt omkostningsanalyser.

Læs mere om Asset Management og administration

 

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

D-Nøglen
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close