Juridisk rådgivning

På sikker grund

Udvikling, udlejning og administration af fast ejendom omfatter mange forskellige og komplekse retsområder. Hvis juraen ikke er på plads, kan det få store økonomiske konsekvenser. Med Newsec Datea er du på sikker grund, da vores kompetente juridiske afdeling kan give dig professionel rådgivning og hjælp med alle aspekter inden for udvikling/optimering, udlejning og administration af fast ejendom. 

Vores højt kvalificerede juridiske afdeling har til forskel fra andre juridiske rådgivere på markedet mulighed for hurtigt og effektivt at trække på Newsec Dateas øvrige faggrupper inden for bl.a. teknik, drift og økonomi. Du sikres derfor den bedste juridiske rådgivning, som også tager hensyn til praktiske og økonomiske forhold. Vi har fokus på at levere værdiskabende og komplette løsninger til dig, som er baseret på dine konkrete ønsker og behov.

Den juridiske afdeling har mange års erfaring, ekspertise og indsigt med rådgivning af ejendomsfonde, pensionskasser, foreninger samt mindre og større ejendomsinvestorer, både danske og internationale. Vi sørger for at synliggøre og optimere alle relevante vilkår og risici for dig, inden en aftale underskrives. Herefter kan vi sikre gennemførelsen af aftalen. 

Vi rådgiver bl.a. om:

Læs mere om Juridisk Rådgivning i vores brochure

Læs forretningsbetingelserne gældende for den juridiske rådgivning og bistand

Vil du vide mere

Står du i en situation, hvor du har brug for kvalificeret juridisk rådgivning og bistand? I så fald er du velkommen til at kontakte Newsec Dateas juridiske afdeling til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Niklas Kejlskov, Juridisk chef
45 26 09 46 eller nik@newsec.dk

 

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

D-Nøglen
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close