Cases

Newsec Datea har stor ekspertise i at rådgive og gennemføre projekter for ejendomsejere, hvor man samtidig fungerer som sparringspartner for lejerne og indarbejder deres ideer og ønsker til lejemålet.

Huslejeforhøjelse uden sure miner

Huslejeforhøjelser og tilfredse lejere kan sagtens gå hånd i hånd. Det viser konkret case i Newsec Datea, som har stor erfaring med at rådgive investorer om lejeniveauer. 

Forhøjelse af huslejen i et erhvervslejemål bliver i sagens natur sjældent modtaget med klapsalver fra lejerne. Men hvis huslejeforhøjelsen bygger på solid research og forberedelse, og dialogen med lejerne gribes rigtigt an, kan en forhøjelse forløbe ganske smertefrit og skabe værdi for både udlejer og lejer. Det har Newsec Datea en række eksempler på.

Fra stor tomgang til fuldt hus

En ny strategi og en opgradering af ejendommen skabte på kort tid fremgang og nyt liv i erhvervsejendommen Søborghus.

Kontorlokaler i ejendomme fra 1980erne kan være svære at leje ud – især hvis ejendommen ikke er up-to-date og ligger i omegnen af København, hvor konkurrencen på markedet for erhvervsudlejning er stor.

Det var tilfældet med Søborghus – en næsten 10.000 kvadratmeter stor kontorejendom på Gladsaxevej i Søborg, som ejes af en af landets største ejendomsbesiddere DADES A/S og til dagligt administreres 100 procent af Newsec Datea. Efter en periode med stigende tomgang stod 40 procent af ejendommens arealer i 2016 tomme.

Dette blev vendt fra tomgang til fuldt hus.

Fra lækre frøer til lækre lokaler

Galle & Jessen var engang kendt for at lave lækre chokoladefrøer på sin fabrik ved Vibenshus Runddel, hvor frøerne også hoppede i neon på skorstenen. Frøerne er for længst forsvundet, og nu er de gamle fabrikslokaler i København forvandlet til lækre kontorlokaler, der tiltrækker virksomheder inden for blandt andet IT og digital rådgivning.

Newsec Dateas projektafdeling har stået for at opgradere og indrette ejendommen til et moderne flerbrugerhus.

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

D-Nøglen
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close