DATEA og Newsec går sammen

Newsec og DATEA går sammen for at styrke deres Asset Management aktiviteter på det danske marked

Den 9. august 2017

Newsec er nået til enighed med DADES om at købe alle aktier i DATEA. I fremtiden leveres Property Asset Management services på det danske marked under Newsec-brandet som Newsec Datea og Flemming B. Engelhardt vil være direktør for det selskab.

Dette giver DATEA større muligheder for at vækste på nye områder og investere mere i kolleger og kunder. For Newsec er det et strategisk træk for at konsolidere sin position på det nordiske marked og indtage en position inden for Asset Management i Danmark. 

Med tilføjelsen af DATEA vil Newsec være med til at underskrive lejekontrakter for cirka 600.000 kvadratmeter, håndtere transaktioner for mere end SEK 30 milliarder og tage sig af ejendomsvurderinger af underliggende ejendom til en værdi af mere end SEK 1.000 milliarder om året. 

At være tæt på markedet og forstå vores kunders behov er det, som begge selskaber har bygget deres kundeværdi op omkring, og det vil også give det nye selskab succes. 

Newsec i Danmark
Newsec er i forvejen aktiv i Danmark gennem det danske selskab Newsec Egeskov & Lindquist. Dette selskab er fortsat ejet af fire danske partnere, og overtagelsen af DATEA har hverken økonomisk eller operationel betydning. Newsec Egeskov & Lindquist og det kommende Newsec Datea er ikke konkurrerende virksomheder. Newsec Egeskov & Lindquist vil fortsat yde services for alle vores kunder inden for ejendomsrådgivning, mens Newsec Datea udelukkende fokuserer på direkte investering, Asset Management og ejendomsadministration.

Læs pressemeddelelsen

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

 

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kalenderfunktion, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

D-Nøglen
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Ruben Carpens på e-mail rca@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 27

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner

Vil du vide mere, kan Tanja Sonne kontaktes på telefon 45 26 02 11 eller på e-mail: tas@newsec.dk

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close