Ny biograf åbner i WAVES

Nordisk Film åbner biograf med seks sale i butikscentret WAVES, som Newsec Datea administrerer.

Den 16. august 2017

WAVES er et af Danmarks største shoppingcentre med 110 butikker, og nu har WAVES mange kunder også mulighed for at se de nyeste biograffilm i centret.

Nordisk Film Biografer åbner torsdag den 17. august 2017 en nybygget biograf i WAVES med seks sale med tilsammen 750 pladser. Biografen er placeret på 1. sal i centret, og samtidig med etableringen af biografen er hele førstesalen blevet moderniseret og udbygget med nye spisekoncepter.

Newsec Datea i spidsen for byggeprojekt
Newsec Datea administrerer centret for ejeren DADES og har via sin projektafdeling også stået i spidsen for byggeriet sammen med en række rådgivere. Den omfattende ombygning har blandt andet krævet, at taget på den eksisterende centerbygning blev hævet 2,5 meter for at få plads og loftshøjde nok til de store biografsale.

Den nye førstesal byder foruden biograf også på fem spisesteder – Burger King, Jensens Bøfhus og Café Choice, der nu ligger i nye, opgraderede omgivelser, samt to nye spisekoncepter, Wabiwabi og Café E, som åbner i løbet af efteråret.

”Det har været en spændende og udfordrende opgave at arbejde med så stor en ombygning i et fungerende center. Vi glæder os over det gode resultat, som giver kunderne nye muligheder og gør WAVES til et endnu mere attraktivt center,” siger udviklingschef Gitte Rindbøl, Newsec Datea.

62.000 m² med butikker, spisesteder og underholdning
WAVES blev oprindelig opført i 1974 og fik navnet Hundige StorCenter. I 2009 blev en del af det gamle center revet ned og erstattet af nye ca. 33.000 m2, og i forbindelse med genåbningen skiftede centret navn til WAVES. Det samlede butiksareal er på 62.000 m², hvilket gør WAVES til et af Danmarks største butikscentre.

Newsec Datea har gennem 20 år været en af Danmarks førende professionelle operatører inden for management, administration og udvikling af butikscentre. Newsec Datae står i dag for 12 butikscentre landet over med i alt over 630 forskellige butikker.

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

 

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kalenderfunktion, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

D-Nøglen
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Ruben Carpens på e-mail rca@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 27

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner

Vil du vide mere, kan Tanja Sonne kontaktes på telefon 45 26 02 11 eller på e-mail: tas@newsec.dk

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close