22 eksklusive lejligheder på toppen af BLOX

Newsec Datea tilbyder nye lejeboliger med tagterrasse i BLOX ved havnefronten i København C.

Den 20. september

BLOX er Københavns nye vartegn ved havnefronten midt i København og et samlingspunkt for arkitektur, design og nye idéer. Den markante bygning rummer blandt andet Dansk Arkitektur Center og kontorfællesskabet BLOXHUB – og nu er det også muligt at bo i BLOX.

Boliger med unik indretning
På de øverste etager i ejendommen udbyder Newsec Datea 22 unikke boliger til udlejning. De nye lejligheder er i størrelsen 120 kvadratmeter og op til 200 kvadratmeter og har alle adgang til egen tagterrasse med storslået udsigt til Københavns Havn og byens tage. 

De moderne boliger er tegnet med tanke på lysindfald, rummelighed og ikke mindst personlighed, da de alle er forskelligt indrettet. Boligerne indeholder ét badeværelse samt ét eller to gode værelser foruden det store, kombinerede køkkenalrum og stue.

 

 

Et levende hus midt i København
BLOX er tegnet af den verdensberømte hollandske arkitekt Rem Koolhaas og er tænkt som et levende hus med mange brugere og udadvendte funktioner. Foruden arkitekturcentret, mindre virksomheder og restaurant med udeservering rummer bygningen også fitnesscenter, legeplads og et fuldautomatisk, underjordisk parkeringsanlæg med plads til 350 biler.

BLOX ligger midt i det historiske København mellem Langebro og Den Sorte Diamant og er omgivet af åbne pladser, en gangbro over Frederiksholms Kanal og den kommende cykel- og gangbro Lille Langebro mellem BLOX og Christianshavn.

Foruden udlejningen af de 22 lejligheder står Newsec Datea også for den løbende ejendomsadministration af BLOX samt drift og vedligehold af den nye bygning, som er opført af Realdania.

 

 

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

Newsec Analytics (tidligere D-nøglen)
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close