145 nye lejeboliger i hjertet af Kgs. Lyngby

Newsec Datea præsenterer nyt boligprojekt med 2-5 værelses lejelejligheder midt i Kgs. Lyngby.

Den 6. november 2017

Det hører til sjældenhederne, at der tilbydes 145 nye lejeboliger midt i Kgs. Lyngby, men det er netop hvad det nye boligprojekt – Kanalvejshusene – byder på. De stilfulde lejligheder er opført af Danica Ejendomme og ligger på Kanalvej lige over for Lyngby Storcenter og i gåafstand til Lyngby Hovedgade. 

Newsec Datea står for udlejningen og præsenterer projektet med åbent hus i to prøvelejligheder hver søndag. De første lejligheder er klar til indflytning i februar 2018.

Komfort og funktionalitet

”Det centrale Kgs. Lyngby er et eftertragtet sted at bo, og ambitionen med Kanalvejshusene er at skabe de perfekte rammer om en moderne bolig med komfort, funktionalitet og en god beliggenhed,” siger udlejningschef Stine Dyrby, Newsec Datea. 

Kanalvejshusene er tegnet af Henning Larsen Achitects, som er en af Danmarks største og mest anerkendte arkitektvirksomheder. Tegnestuen står også bag Microsofts nye domicil, der er nabo til Kanalvejshusene. 

 

 

Boliger til ethvert behov

I Kanalvejshusene kan man vælge mellem 2-5 værelses lejligheder – fra 64 til 173 kvadratmeter, og de har alle lysindfald fra flere sider gennem store vinduer fra gulv til loft. Lejlighederne har lyse køkkener fra Invita, og badeværelserne er indrettet med Invita baderumsmøbel, vaskesøjle og bruseniche.

De fleste af lejlighederne har store altaner, og alle beboere har adgang til den store fællesterrasse på første sal. Alle lejligheder har endvidere depotrum i lejligheden, og det er muligt at leje p-plads i parkeringskælderen under boligerne.

Stueetagen i byggeriet kommer efter planen til at rumme dagligvarebutik, fitnesscenter og restauranter placeret ud til et centralt torv.

Åbent hus hver søndag kl. 13-15 i prøvelejlighederne på Kanalvej 1A, 2800 Kgs. Lyngby. 

Se mere på kanalvej.dk

 

 

Close

Log ind på datea.dk

Velkommen til Log ind på datea.dk. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

D-Nøglen
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Skadesportalen
Her er det muligt at anmelde skader på din butik/butikker samt følge behandlingen af igangværende skader.

StatusLog
Her kan oprettes sager inden for udlejning, teknik og administration på en ejendom.

AMA/Dialog
Asset Management Analyse - ejendomsdata som fx økonomien, nøgletal, lejere, tomgang o.lign. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Lars Riise på e-mail lri@newsec.dk eller på telefon 45 26 09 06

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec Datea-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close